print artikel
sluiten [x]

Inloggen

METAMORFOSE - Magazine voor pastoraat en hulpverlening

Deze website bevat artikelen van het tijdschrift van het Centrum voor Pastorale Counseling. Dit tijdschrift verschijnt sinds 1989 onder de titels Tijdschrift voor Pastorale Counseling, Tijdschrift voor Theologie en Pastorale Counseling en TijdSchrift, Magazine voor Pastoraat Gezin en Gemeenteopbouw. De huidige titel is Metamorfose, Magazine voor pastoraat en hulpverlening.

Metamorfose heeft als doel christelijke counseling te promoten, die innerlijke vernieuwing verwacht door het werk van de Heilige Geest en het Woord van God.
Metamorfose ondersteunt ouders, opvoeders, pastoraal werkers en hulpverleners in de taak van geloofsopvoeding, discipelschap en begeleiding van mensen met geestelijke, psychische en relationele noden.
Metamorfose bevordert persoonlijke geloofsgroei.

Op deze site staan alle jaargangen vanaf 1989. Met uitzondering van de voorbeeldartikelen is deze site slechts toegankelijk voor abonnees. 

Voor meer informatie over het Centrum voor Pastorale Counseling kunt u terecht op de website van het Centrum voor Pastorale Counseling. Of mail cpc@pastoralecounseling.org.

U kunt hier ook een nummer downloaden in PDF (1,8 MB).

Momenteel is er een actie voor nieuwe abonnees: abonnement via automatische incasso uw eerste jaargang 50% korting!
Abonneren kan via de webwinkel Centrum voor Pastorale Counseling.